High Tea & Wine


High Tea

2 uur lang heerlijk snoepen van diverse zoetigheden en hartige hapjes onder het genot van diverse potjes thee naar keuze. Maak er een extra traktatie van en bestel er een prosecco bij! Onze High Tea kost 23,50 euro (Glutenvrij 27,00 euro)
Wilt u uw BABYSHOWER* Hightea door ons laten aankleden? Dat kan! Voor 5,00 p.p. euro extra, creëren wij voor u een echte BABYSHOWER sfeer. Voor een impressie bekijk dan onze foto’s in het hoofdmenu. U kunt de high tea voor elk gewenst tijdstip van de dag reserveren. foto thee 1Heeft u een allergie? Meld het ons! Een glutenvrije High Tea is voor ons geen probleem!

*Babyshower niet altijd mogelijk in het hoogseizoen.

foto thee 1a foto thee 3a

High Wine

Vind u het te laat voor een lunch en te vroeg voor het diner? Of wilt u gewoon even genieten van een hapje en een drankje? Dan is onze High Wine echt iets voor u! De High Wine bestaat uit een selectie van heerlijke hapjes, geselecteerd door onze chef, vergezeld met een aantal lekkere wijnen. Romantisch met z’n tweetjes of gezellig met een groep vriendinnen of vrienden. Onze High Wine kost 36,50 euro. Hiervoor kunt u 2 uur lang onbeperkt genieten van onze wijnen (rood, rosé of wit) en overheerlijke warme en koude hapjes. Heeft u een allergie? Meld het ons!

rosewijnenhigh wine dtdwitte_wijn_glazen