Over Downtown


Brasserie Down Town 24/7 in beweging

Brasserie Down Town bestaat al 22 jaar. Het bedrijf is als lunchroom begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige Brasserie.

De goede prijs/kwaliteitsverhouding maakt het restaurant toegankelijk voor een breed publiek. Wij zijn er voor iedereen van 0 tot 100 jaar.

Brasserie Down Town is kort samen te vatten:

  • Toegankelijk
  • Betaalbaar
  • Gastvriendelijk
  • Huisgemaakt

Dankzij deze punten, opende Brasserie Down Town op 15 mei 2014 haar tweede vestiging in Dordrecht. De eerste vestiging bevind zich al 22 jaar aan de Ridderhof 9 te Ridderkerk.

Daarnaast is Brasserie Down Town altijd te herkennen aan de skyline van New York en Manhatten.

New York en Manhatten zijn plaatsen waar 24/7 beweging is. Het restaurant is dat ook: ‘s ochtends een kopje koffie met wat lekkers, ‘s middags lunch, in de namiddag een drankje met een hapje en ‘s avonds diner. Buiten ons heerlijke terras dat een prachtig uitzicht heeft over de Maas, bieden wij nog allerlei andere activiteiten en diensten. Surf eens over onze website en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben.

Overige activiteiten

Wilt u op de hoogte blijven van onze overige activiteiten? Schrijf u dan in bij onze mailinglist. Mochten wij een leuk feestje hebben of een leuke actie, dan nodigen wij u graag uit!

Gratis Wifi

Zoekt u een locatie om tussendoor nog wat zaken af te kunnen handelen? Wie bieden u toegang tot draadloos internet en stroomvoorziening voor uw laptop, iPhone enz.

Parkeren

U kunt bij ons vlak voor de deur makkelijk parkeren. Ook is er op 100 meter afstand van ons restaurant een parkeerplaats gevestigd.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniformer Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. Of ga naar www.khn.nl/uvh-nl voor inzage. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.